AVAINTILAUSOHJEET

Avaintilausohjeet

Tiedätkö keillä kaikilla on avain kotiisi? Meitä turvallisuusalan ammattilaisia se kiinnostaa sinun lisäksesi. Avain on arvotavara, käsittele sitä sen mukaisesti. Alla ohjeita, miten avaintilaus sujuu sutjakasti kahdella käyntikerralla.

Tarvitsetko lisää avaimia autoon, kotiin, pyörään, veneeseen? Valmistamme Abloy-, auton- ja varmuuslukon avaimet.

Abloy sarjalukitus

Ota yhteyttä lukoston hoitajaan, taloyhtiöissä  yleensä isännöitsijän toimisto, sieltä toimitetaan avaintilaus lukkoliikkeeseen. Isännöitsijätoimiston avaintenluovutus- ja kuittaustavoista riippuen, avaimet noudetaan joko isännöitsijätoimistosta tai lukkoliikkeestä.

Noutaessasi avaimia muista ottaa henkilötodistus mukaan. Jos et itse hoida asiaasi,muista antaa valtakirja asianhoitajalle. Myös hänellä tulee olla henkilötodistus mukana. Avaimet ovat noudettavissa n. 3 työpäivän kuluttua tilauksesta.

Abloy yksittäislukitus

Exec
Ota mukaan allekirjoitettu avainkortti ja 1 kpl malliavain tullessasi tekemään tilaustasi lukkoliikkeeseen. Malliavainta ei tarvitse jättää lukkoliikkeeseen. Jos et itse hoida asiaasi, muista antaa valtakirja asian hoitajalle. Myös hänellä tulee olla henkilötodistus mukana. 

Sento
Ota mukaan allekirjoitettu avainkorttisi ja 1 kpl avaimia tullessasi tekemään tilaustasi lukkoliikkeeseen. Jos et itse hoida asiaasi, muista antaa valtakirja asian hoitajalle. Myös hänellä tulee olla henkilötodistus mukana. Liikkeessä täytetään avaintilaus ja avaimet ovat noudettavissa n. 3 työpäivän kuluttua.

Jos yksittäislukitukseen omistaja muuttuu tai kortti on kadonnut, ota yhteyttä lukkoliikkeeseen.